2009/11/14

Nästa barn till vaccinering...


Igår var det fredag och Sofies tur att få en spruta i pannan. Men tänka sig, även hon fick sin i armen.. Hon blev otroligt ledsen och ville inte ens ha en leksak av sköterskan. Men jag tog en åt henne och när vi väl kom till bilen så ville hon ha den. Efter sprutan for vi till birsta city för lunch, Sofie fick välja och det blev såklart kycklingnuggets. Med glass till efterrätt. Dessutom deltog vi i en marabou-tävling och vann så vi fick välja en av de nya smakerna; hallon&Yoghurt eller valnöt&kola. Det var så mysigt att bara strosa runt med lilla Fi, inget mål och ingen tid att passa (nästan - lillebror var ju kvar på dagis). Vi pausade på leksaksaffären och då skulle Fi absolut köpa en present till Charlie eftersom han inte var med.

Efter vår lilla tur hämtade vi Charlie på dagis och sen lämnade vi Sofie hos moster. Charlie skulle nämligen klippa sig. Det var inte populärt. Grattis till mig, jag hade då fått båda mina barn att gråta och skrika "Jag vill åka heeeeem!" på en och samma dag. Nåja, till sist blev han färdigklippt och se så tjusig han blev!
FÖRE
EFTER
Som kompensation för den-elaka-mammans-påhitt så hade vi riktigt fredagsmys. Middag framför tv:n och så film och godis på det!
Just nu är Fi hos moster och Charlie hos moppa & monni. Jag & Hjärtat ska nämligen på fest ikväll! Vi ska åka om drygt en timme så det är väl bäst att jag väcker Hjärtat som har somnat här bredvid på soffan.. :-)

1 kommentar:

  1. Skoj med galej! Hoppas ni hade kul! :) Våra hjärtan sov oxå hos mormor o morfar igår. Vi va bara hemma o hade filmmys o köpmat. Välbehövligt ibland. Om inte annat för sömnen(!!)
    Kram kram!

    SvaraRadera