2009/12/17

15 000

Ja, över 15 000 besökare har jag haft sen starten av bloggen. Eller, det var inte riktigt rätt..jag hade ju ingen räknare från början. Men ändå. 15 000 besökare.

Om en vecka är det julafton. Som vanligt när det vankas ledighet så rasslar det till på jobbet och vips så har jag galet mycket att göra. Jag som tänkte vara ledig fr.o.m måndag får nog jobba både måndag och tisdag. Har jag tur så kan jag sitta hemma iaf. Barnen har åtminstonde sin sista dagis-dag imorgon. Jag och Hjärtat får turas om med att jobba om det behövs.

Alla julklappar utom en är klar, knäcken är kokad, lussekatterna ligger i frysen, pepparkakorna bakade, julskinkan är i ugnen, glöggen står i köket, granen är klädd, barnens julkläder hänger i garderoben....vad har jag glömt? Det känns konstigt i år. Jag har inte riktigt koll på läget. Attans.

Jag förstår inte vad som hänt. Våra barn har som blivit stora. De sitter och leker för sig själva eller med varandra. Sofie behöver inte ens hjälp med toaletten längre. Helt plötsligt får jag en massa tid över...som jag inte vet vad jag ska göra med. Första tanken är att städa/vika tvätt/jobba, sen kommer jag på att jag kanske ska baka nåt..? Och sen att jag borde passa på att vila. Men liksom....

2 kommentarer:

  1. Mmm, längtar dit jag! jag har massor jag vill göra!!!
    Ditt paket är på G, men i vanlig ordning hade jag inga frimärken och sedan glömde jag bort och så nu har jag dåligt samvete för du hinner ju knappt få dem innan jul...men på måndag borde du få det iallafall!
    Kram kram Ida

    SvaraRadera
  2. Ingen koll på läget? Jag tycker det låter som att du har stenkoll! :-)

    SvaraRadera