2010/02/27

..och det bara fortsätter..


Nu när Charlie har ätit nästan halva sin penicillinkur verkar det vara Sofies tur. Vi var in till Hjärtats föräldrar i eftermiddag för att oljebada barnen. De är så otroligt torra! Dessutom var det hundra år sedan vi var och hälsade på farmor & farfar. Sofie sken upp som en sol imorse när jag berättade att vi skulle dit för att bada och äta mat "Jaaa, precis det jag vill mamma!" utbrast hon och såg nöjd ut.

Efter maten och badet förvandlades lilla Fi till en riktigt hängig tjej. Hon har nämnt att hon har haft ont i munnen i 2 dagar men inte så värst mycket mer. Men nu kom det då alltså. Tårarna sprutade, hon ville ha sin Ida-Katt och gosefilt (som självklart var hemma) och bara åka hem! Ingen välling och salivet bara rann... Så imorgon kan det bli en tripp till primärvårdsjouren om hon inte är bättre. Eftersom läkaren sa halsfluss om Charlie så är väl risken rätt stor att även storasyster har det. Stackars min lilla Filura.

Dålig tajmning av mig att nästan hela veckan är förlagd i sthlm. Känns inget vidare att inte vara hemma när barnen är sjuka. Men med världens bästa pappa här hemma så vet jag att jag inte har något att oroa mig för. Men ändå. Det handlar om det bästa jag har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar