2010/02/12

Besiktning av Filura

Nu har jag just avklarat en timme på min wii-bräda. Usch så roligt det är! Jag kommer t.o.m på mig själv att sitta på jobbet och fundera på hur jag ska lyckas få tv:n för mig själv på kvällen så att jag kan träna. Känner mig sådär lagomt trött nu, så jag ska krypa upp i soffan med en filt och kanske en katt.

Apropå trött. Det var både jag & Sofie häromkvällen. Vi somnade i soffan innan läggning. Så kan det gå när man jobbar hårt på dagarna - vem har sagt att dagisjobb är en enkel match?
Idag var Sofie på 3-års koll. Hon fick godkänt med råge. Inget problem med talet där inte - och det tror jag det, med tanke på hur hon surrar om dagarna! Hon tyckte inte att det var skoj att åka dit och tacka för det, de senaste gångerna hon har varit där har hon ju fått en spruta i armen. Men idag gick det bra, ingen spruta. Hon var så lättat när vi gick därifrån att hon genast började prata med en dam i kapprummet. Hon visade sin kladd-gubbe som hon hade fått, berättade att de bara kollade hur tung och lång hon var och att hon inte fick någon spruta idag! Hur stor är då vår lilla Filura? Jo:
92 cm
14,3 kg
D.v.s. 3 cm längre och 0,1 kg tyngre än brorsan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar