2010/03/28

Badrum & bullar!


Äntligen är det sommartid igen! Det måste betyda att vi håller på att lämna det enorma järngrepp Kung Bore har haft om oss de senaste månaderna. Jag ser fram emot att se vårsolen förinta det kalla vita som ligger på marken. Jag ser fram emot gummistövlar och fleecejacka på barnen, middagar på altanen, känslan av att gå barforta i gräset, årets första övernattning i stugan och mycket mycket mer...

I helgen har vi varit effektiva. Eller, mest Hjärtat faktiskt. I fredags kaklade han & hans pappa vidare i badrummet. Igår fortsatte Hjärtat själv. Se så fint - nu börjar det verkligen likna ett badrum! Vi har tänkt om angående färgen på klinker, så just nu står vi på ruta ett när det gäller det. Om vi byter färg så innebär det ett annat badkar och ett annat handfat än det vi först tänkt. Först var tanken att det skulle bli ett svart golv + den lilla väggen. Men igår tänkte vi om. Det är lite att fundera på med andra ord.

När Hjärtat kaklade igår passade jag och barnen på att baka vaniljbullar. Så nu finns det både vanilj- och kanelbullar i frysen. Det är bara några småkakor kvar att baka så är allt kalasklart sedan. Någon som har nåt tips på kakor? Börjar känna mig rätt mätt på de kakor jag brukar baka så det vore skoj med något nytt.

Sofie ska på kalas idag. Så igår for vi iväg för att handla en present. Då passade Filura och SnyggCharlie på att handla upp de stackars pengar de hade i sina plånböcker. Charlie köpte en lastbil som Blixten-bilarna kan åka i. Sofie valde ett Pippi-paraply. Det var en succé.


1 kommentar:

  1. Det börjar ta sig, visst är det kul när man börjar se resultat! Vaniljbullar låter gott, om jag var i krikaran skulle jag våldsgästa er ;)
    Bokstäver är under tillverkning så jag skickar de under veckan.
    Kram kram Ida

    SvaraRadera