2010/05/01

Välkommen Maj!


Ett steg närmare sommaren! Igår var det april månads sista dag. Maj månad är nästan lika spännande som april. April kan bjuda på isande vintrigt väder likväl som härliga vårdagar. Maj kan bjuda på kyliga vårdagar såväl som varma sommardagar. Förra året var det närmare 30 grader i slutet av maj. Underbart! Det är den här tiden på året man vill vara hemma. När naturen börjar leva upp och bli grön igen.

Igår hade vi finbesök från storstaden. Det var min kompis Emma som kom förbi med sin syster och systerbarn: Hugo & Amanda. Jag bad Charlie att fråga Hugo om han ville ha en festis. Han sprang iväg och kom tillbaka och sa "Han är inte inne mamma." då hade han letat efter vår katt Hugo. Det är inte lätt när både barn och katter har samma namn.

Fyra små gostroll. En 4-åring, en 3 åring, en 2-åring och en 1-åring.

Efter besöket tog Fi och Charlie en powernap. De sov så tungt att vi bäddade ner dem i vagnarna och promenerade iväg till Hjärtats syster där vi skulle äta middag.
Vi grillade och åt alldeles för mycket. Sedan var det dags att bege sig ner till stranden för att titta på majbrasan.
Kusinerna C

Majbrasan

Idag fick vi också trevligt middagsbesök: Moster H med familj. Sofie ville att moster skulle äta med oss så vi bestämde att 1 maj vore en bra dag för grillmiddag.
Nu ska jag lägga mig raklång i soffan och invänta någon bra film & John Blund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar