2010/05/20

Vi har besök...Jajjamen. Och inte vilket besök som helst heller. Det är ett ganska stort sällskap, kan man säga...


Fördelen (?) med att ha dessa ovälkomna gäster (jo, jag får säga så även om de anses vara mina släktingar) är att huset blev snabbt otroligt välstädat. Igen. Får se hur länge det varar nu då. Barnen är lite rädda för myror och ville helst inte gå in i köket. Men just nu är alla gäster borta.

Jag har spenderat de två senaste dagarna i sthlm. Det var jobb för nästan hela slanten. Jobb - båttur med mat - sova - jobb..och sen fick vi sluta tidigt idag. Inte så tidigt så att vi hann med ett tidigare flyg. Men så pass tidigt att jag & Maggan genast bestämde oss för att skippa lunchen och dra upp på stan för lite shopping istället. Alla fick presenter...

Barnen fick varsin trumma på pinne. Man snurrar den mellan händerna och det låter fantastiskt (mycket)!


Hjärtat fick ett par finfina shorts. Maggans snubbe fick likadana. Så snygga är de.

Shoppingen avlöpte dock inte utan problem. Esprit hade nämligen problem med sina kortmaskiner. Vi la undan våra saker och gick vidare till Urban Outfitters. Love it. Jag hittade en underbar kjol där, men bestämde mig för att +500 pengar var lite för mycket för en kjol. (fast jag ska ner till veckan igen så jag har tid på mig att ompröva mitt beslut (vill man vara fin får man lida pin?). Jag fick i alla fall en ny urtjusig plånbok.


Vi gick tillbaka i förhoppningen om att Esprit skulle ha fixat sitt kort-problem. Det hade de inte. Vi gick ut för att leta efter en bankomat. Det gick sådär. Vi missade den arlanda express vi hade tänkt ta. Till sist lyckades vi lösa kontant-problemet och skyndade oss tillbaka. Jag betalade mitt och sa till den gravida M att jag skynda mig ner till centralen och hämtar våra väskor, stressa inte. Jag satte av, tog en titt på klockan: 8 minuter kvar tills arlanda express avgår. Attans. Så jag sprang ner till stationen, slet ut min kabinväska, min dataväska och Maggans kabinväska. Jag må vara liten och ha korta ben - men jag är snabb! 1 minut innan avgång hoppade vi på tåget. Och nu är vi hemma. Med fina presenter. Dock lyckades jag göra illa benet/foten under min lilla språngmarsch. Men, som tidigare nämnt..vill man vara fin får man lida pin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar