2010/08/08

En ljuvlig semestertrip

Vi har varit på en liten semestertrip i huvudstaden. Det har varit otroligt härligt att få bo på hotell och bara njuta av dagarna med våra fina barn.
Sofie & Charlie upptäckte snabbt vart vi hade ställt godiset...
Det var mysigt att sova hela familjen i en jättesäng. Även om Charlie tyckte att det var lite märkligt att alla fick sova på samma ställe.
Vi har promenerat längs gamla stans smala gator..
..och tittat in på en affär som har jättemånga Katterna Kurt och Ida.
Sen tog vi en tur till skansen. För att titta på djur..
..lämna napparna till kattungarna..
..och äta glass!
Som belöning för att de lämnade napparna fick de välja varsin sak på BR. Sofie hade sett ut en Pippi-väska för några veckor sedan och Charlie valde en Mack-lastbil där Blixten kan kolla på tv, duscha m.m.
Charlies favoritsysselsättning i storstaden var att åka tåg. Vi hann med både, pendeltåg, tunnelbana, båt och buss till hans stora glädje.
En mycket nöjd Fi med sin Pippi-ryggsäck.
Här, i hotellrummets minigarderob, gömmer man sig när man har fått tag i godiset.
Vi hann också med ett besök på leksaks- och spårvagnsmuseet. Här är vi i full färd med att lämna våra biljetter för att åka mini-tunnelbanan.
Vi stoppade en peng i jukeboxen och dansade lite.
Charlie kör tunnelbanan.
Promenadstråket från pendeln till hotellet.
That's it folks. Det var härligt - men det är skönt att vara hemma också. Om en vecka börjar allvaret...och vi måste verkligen vända tillbaka dygnet.

1 kommentar:

  1. Det e ju bra att ni tar hand om min stad nu när jag är på vift!! DU DU, vi måste ordna din blogg, för visst ligger bakgrunden på min hemsida ? den har jag sagt upp. Så vi har augusti ut på oss!!!

    KRAAM

    SvaraRadera