2010/09/11

Ännu en helg!


Så var det helg igen! Härligt! Barnen gillar helger, då får man välling på morgonen och behöver inte gå till dagis. Charlie är inne i en mamma-period och är inte ett dugg sugen på att gå till dagis. Det tar en minst en kvart att säga hejdå, det ska pussas och kramas och vinkas och gosas och varje gång när jag vänder mig om för att gå så börjar han gråta. Igår frågade han om han inte kunde få vara med mig på jobbet istället. Häromkvällen när jag tog en promenad grät han när jag gick. När jag kom hem en timme senare grät han fortfarande. Stackars lilla kille. Stackars pappan som var hemma med honom. För Sofies del är det bättre på dagis nu, hon verkar ha hittat ett gäng kompisar och är inte längre ledsen när vi ska till dagis. Det är helt klart bra!

Idag ska jag & Sofie gå på bio. Vi tar med oss min kusin Ida och hennes Saga. Vi ska se
Prinsessan Lilliefee. Det blir drygt en timmes tjejfest i rosa. Charlie är sådär lagomt nöjd över att han inte får följa med. Charlie och pappa N ska nog måla lite vägg medans vi är borta. Vi köpte nämligen väggfärg igår, till källaren. Nu saknas det "bara" en garderob, några hyllor och en diskbänk så är groventrén klar. Det blir toppen! Då ska alla kläder som inte används hängas in och läggas undan. Kanske kanske kan man ta sig in i bastun efter det.

På söndag blir det nog allemanut igen. Sofie vann på frågeslingan förra veckan; en trisslott som vi skrapade fram 50 kr på. Inte illa av en liten tjej!

Trevlig helg på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar