2010/11/07

November

Månaden innan jul. En liten transportsträcka kantad av födelsedagar. Det kanske är tur ändå att "alla" fyller år på hösten så att tiden går fort till jul.

I måndags var dagis stäng och jag var ledig. Det var härligt (mindre härlig var det dagen innan då jag fick jobba undan måndagens jobb). Fi & CharlieBarlie målade sina nya varmchokladmuggar (klädda i finfina målartröjor som vi fått av moster H - tack för det!).
Vi byggde en koja för lite eftermiddagsmys. De tycker att det är precis lika roligt med kojor som jag gjorde när jag var liten. Jag kanske borde återupptäcka det nöjet för egen del också.

När de hade tankat lite energi var det tydligen målardags igen. Den här gången med vattenfärger. Så här fint kan ett vitt bord vara efter en målarstund.

Idag var vi på bio. Vi såg Toy Story 3.
Filmen var bra och barnen var otroligt duktiga. 1 timme och 48 minuter utan att de tappade intresset eller spårade ur. Den enda incidenten var när Charlie ville stå upp ett tag och fastnade med sitt ena knä i stolen framför. Kan hända vem som helst.

1 kommentar:

  1. Ååå vilka underbara muggar!

    Fastnar med knäna i stolarna på bio gör man ju hela tiden, inget konstigt alls. =)

    Kram kram J

    SvaraRadera