2012/12/18

2 päron på rymmen

I fredagskväll åkte jag & Hjärtat till Stockholm för en helg på tu man hand. Vila, sova, god mat, lite shopping, träffa vänner och underhållning stod på schemat. Sömn behövdes tydligen. Jag somnade på flyget på vägen ner, hade inga som helst problem med att somna tidigt på kvällen och kl.09.18 slog jag upp mina blå igen. Kan inte minnas när jag sov så länge sist.

I lördags strosade vi på stan, shoppade lite present till de små, ett par byxor till Hjärtat och bak-tillbehör till mig. Därefter blev det middag på Jensens, något gick nog fel i beställningen för när vi fick maten insåg vi att den andre hade beställt bättre mat. Som tur var stod inte stoltheten i vägen för hungern så vi bytte tallrik med varandra.


Ribs. Inte min melodi. Den fick Hjärtat.

Efter middagen var vi trötta. Men biosugna. Mycket bra film! Synd att man måste vänta ytterligare ett år på nästa del bara...


Hotellfrukosten gick inte av för hackor heller. Yoghurt, croissant, nutella, pannkakor, fruktsallad, lax, skinka, hälsoyoghurt.. You name it.
Efter att ha tagit oss ur frukostkoman på söndagen åkte vi till Emma & Robin för att hälsa på. Vi fick mumsigt fika och fick mysa med sötaste lilltjejen Milla. Jag tror hon saknade Charlie för hon tittade på mig och sa "borta". Sen letade hon i rummet där vi "bodde" när vi var där.

På söndagkväll var det så dags för lite underhållning: RICKY GERVAIS!


Imorse var det frukost och sen hemfärd. Till skillnad från förra tågresan när jag och Charlie skulle hem och han mådde dåligt, så var denna resa lite lugnare; kaffe, choklad, tidningar och Michael Bublés julabum i öronen.Väl hemma kastas man in i allvaret igen; all snö på baksidan hade rasat från taket vilket innebar att vi fick skotta blöt issnö i en timme innan vi kunde hämta de små. De har spenderat helgen hos farmor och farfar och de har haft det toppen! De berättade glatt om en massa saker som de gjort, bl.a. att de retade farmor. Inte snällt, sa jag. Då fnissade de. Skrotungar. Underbara skrotungar.

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar